YRITYKSEN KANSAINVÄLISTYMINEN

Kotimarkkinat alkavat olla ahtaat mutta miten suunnata ulkomaille? Kansainvälistymisen alkuvaiheet ovat yritykselle haastavat. Tässä tilanteessa Kuitunen Consulting voi tarjota yrityksellenne konkreettista apua. Voimme kehittää yrityksellenne täsmällisen kansainvälistymissuunnitelman, joka pitää sisällään mm. seuraavat kohdat:

  • Kansainvälistymisstrategian luominen
  • Myyntikanavien kehittäminen
  • Jälleenmyyjien etsiminen, arviointi ja hallinta
  • Kansainvälistymisen rahoittaminen
  • Markkinatutkimus? mitkä ovat potentiaalisimmat markkinat ja miten tuote soveltuu sinne
  • Yhteistyön kehittäminen partnerin kanssa
  • Toimiston perustaminen ulkomaille

Tietysti autamme suunnitelman toteuttamisessa ja kaikissa konkreettisissa kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä.

MYYNTIKANAVIEN ARVIOINTI JA NIIDEN LUOMINEN

Miten myynti ulkomaille kannattaisi hoitaa? Liikevaihdon kasvu on tärkeää, mutta samoin riskien minimointi. Oikeiden partnereiden ja jälleenmyyjien etsiminen ja löytäminen on kuitenkin vaikea ja raskas tehtävä. Kuitunen Consulting voi auttaa yritystänne löytämään oikeat myynti- ja jakelukanavat sekä oikeat partnerit. Voimme selvittää yrityksellenne parhaan tavan hoitaa myynti ulkomailla, oli se sitten oma myynti tai partnerit. Voimme etsiä teille ulkomaiset partnerit, arvioida ne ja hoitaa sopimukset pitkäaikaisen partnerisuhteen luomiseksi.

YRITYSKAUPAT JA YRITYSTEN HINTA-ARVIOT

Kuitunen Consulting hoitaa yhdessä partnerimme Eviden Oy:n kanssa yrityksenne myynnin ja arvioi yrityksenne hinnan. Ulkopuolisen tekemä hinta-arvioanalyysi antaa omistajalle puolueettoman arvion yrityksenne arvosta. Yrityksenne myyntiprosessin aikana haemme yrityksellenne ostajan, olemme mukana neuvotteluissa ja hoidamme kauppakirjan asianmukaiseen kuntoon.

Selaa suomeksi Browse in english