Yritys

Kuitunen Consulting on yritys, jolla on pitkä kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta, varsinkin Aasiassa.

Yrityksen perustaja DI Hannu Kuitunen on toiminut yli kymmenen vuotta korkean teknologian kansainvälisissä tehtävissä Aasiassa. Hän on toiminut sekä useissa eri johtotehtävissä globaalissa telekommunikaatioalan yrityksessä että japanilaisen ohjelmistoyrityksen T&K -osaston johtajana Tokiossa.

Lisäksi Hannu Kuitunen on tutkinut laajalti suomalaisia ohjelmisto- ja korkean teknologian yrityksiä, niiden toimintaa ja kansainvälistymistä toimiessaan tutkijana Teknillisessä Korkeakoulussa.

Hannu Kuitunen on suorittanut Henley MBA tutkinnon, jonka Economist Intelligent Unit luokittelee maailman kymmenen parhaan MBA tutkinnon joukkoon.

Yrityksemme syvällinen käytännön kokemus yhdistettynä teoreettinen koulutukseen antaa teidän yrityksellenne parhaan mahdollisen partnerin kansainvälistymiseen ja kansainväliseen toimintaan liittyvissä toimissa!

PARTNERIT

Yrityksellämme on laaja verkko partnereita, joiden asiantuntemus on käytössä mikäli yrityksenne tarpeet ovat laajemmat, esimerkiksi markkinat Euroopassa tai USA:ssa tai rahoituksen hankkiminen. Asiantuntevan partneriverkoston kautta yrityksenne laajemmatkin toimeksiannot voidaan hoitaa suoraan Kuitunen Consultingin kautta.

Selaa suomeksi Browse in english